23:29 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
ΔΕΗ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος τη ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από αίτημα του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη θα ασκεί τα καθήκοντα μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του.

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ ο Μανώλης Παναγιωτάκης.

Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από αίτημα του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη θα ασκεί τα καθήκοντα μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του.

Ο κ. Παναγιωτάκης είχε νωρίτερα συνάντηση με τον υπουργό τον οποίο και ενημέρωσε για την κατάσταση της επιχείρησης, ενώ έθεσε στη διάθεσή του την παραίτησή του «για να διευκολύνει την κυβέρνηση στην άσκηση της πολιτικής της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χατζηδάκης: Πιεστικό το πρόβλημα της ΔΕΗ, επιδιώκουμε σχέδιο σωτηρίας

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον κ. Παναγιωτάκη για τις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια στη ΔΕΗ, ιδιαίτερα μετά τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των δανειστών για τη μείωση του μεριδίου της επιχείρησης στην αγορά χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της επιχείρησης δεσμεύτηκε για τη στενή παρακολούθηση όλων των θεμάτων και τη συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε σχέση με τα άμεσης προτεραιότητας ζητήματα της ΔΕΗ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η επιστολή του Μανώλη Παναγιωτάκη στους εργαζομένους της ΔΕΗ: Τι λέει για την παραίτησή του

Tags:
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK