21:35 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Το κτίριο της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη στην Αθήνα

Η επιστολή του Μανώλη Παναγιωτάκη στους εργαζομένους της ΔΕΗ: Τι λέει για την παραίτησή του

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επιστολή προς τους εργαζομένους της ΔΕΗ, προκειμένου να τους ενημερώσει γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφασή του να υποβάλει την παραίτησή του, απέστειλε ο Μανώλης Παναγιωτάκης.

«Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου κανονικά για την αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων της ΔΕΗ, και με στόχο η διαδοχή μου να γίνει με πλήρη διασφάλιση της συνέχειας και της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης», σημειώνει σε επιστολή προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης, ο Μανώλης Παναγιωτάκης, ο οποίος υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ σε επιστολή προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος τη ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης

Νωρίτερα, όπως διαβεβαιώνει και ο ίδιος στην επιστολή του, σε συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, υπέβαλε την παραίτησή του προκειμένου, όπως λέει, η κυβέρνηση να εφαρμόσει την πολιτική της.

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ αναφέρει ότι ενημέρωσε αναλυτικά τον υπουργό για τα επείγοντα προβλήματα της επιχείρησης, ανέλυσε την κατάστασή της και παρέθεσε τις προτάσεις του για τη στρατηγική ανάπτυξης της.

Ο υπουργός στη συνέχεια, τού ζήτησε να παραμείνει στη θέση του για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να οριστεί αντικαταστάστης τους και ο ίδιος το αποδέχθηκε, όπως δηλώνει ακόμη στην επιστολή. 

Ο κ. Παναγιωτάκης καλεί τέλος τους εργαζόμενους να συνεχίσουν απερίσπαστοι με αμείωτο ζήλο την εκπλήρωση των καθηκόντων τους για τη ΔΕΗ.

Tags:
επιστολή, Μανώλης Παναγιωτάκης, ΔΕΗ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK