05:49 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η κρητική εταιρεία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας. Αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή περιλαμβάνει η συμφωνία μεταξύ του υπουργείου Ανάπτυξης και των τεσσάρων τραπεζών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να καθοριστεί το μέλλον της Creta Farms, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας.

Οι τέσσερις πιστώτριες τράπεζες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, έχουν έρθει σε συμφωνία με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με στόχο την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή.

Οι υπογραφές - εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία - αναμένεται να «πέσουν» τη Δευτέρα, στο κτήριο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπου θα προσέλθουν και τα δύο αδέρφια - ιδιοκτήτες της κρητικής εταιρείας, Μάνος και Τάκης Δομαζάκης.

Οι τράπεζες, σύμφωνα με την προωθούμενη συμφωνία, δεσμεύονται να κρατήσουν ανοιχτή την κάνουλα της χρηματοδότησης, με αντάλλαγμα την αναζήτηση νέου επενδυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Creta Farms: H μάχη των αδερφών Δομαζάκη για τη διοίκηση - Τι έγινε στη συνέλευση των μετόχων

«Όποιος εκ των δύο αδερφών δεν υπογράψει, θα αναλάβει και την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει για την εταιρία "Creta Farm"» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Και καταλήγει: «Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία».

Σχετικά:

Creta Farms: H μάχη των αδερφών Δομαζάκη για τη διοίκηση - Τι έγινε στη συνέλευση των μετόχων
Tags:
μνημόνιο, συμφωνία, Κρήτη, εταιρία, εταιρεία, επενδυτές, χρηματοδότηση, ελληνικές τράπεζες, τράπεζα, τράπεζες, Creta Farms
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK