21:16 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Creta Farms σαλάμι αέρος

Ανοίγει ο δρόμος για τη διάσωση της Creta Farms

© Φωτογραφία : facebook.com/CretaFarms.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι δύο βασικοί μέτοχοι της Creta Farms υπέγραψαν το μνημόνιο συνεννόησης με τις πιστώτριες τράπεζες, προλειαίνοντας το έδαφος για τη διάσωση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η περιπέτεια της Creta Farms, καθώς έπεσαν οι υπογραφές για το πρώτο βήμα διάσωσης της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

«Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο βήμα για τη διάσωση της εταιρίας “Creta Farms”» δήλωσε, πριν από λίγο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι δύο βασικοί μέτοχοι, Κώστας και Μάνος Δομαζάκης, υπέγραψαν το μνημόνιο συνεννόησης με τις τέσσερις πιστώτριες τράπεζες, στο πλαίσιο της πρωινής συνάντησης στο κτήριο του υπουργείου.

Το μνημόνιο δεσμεύει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σ’ ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, με τελικό στόχο την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή.

«Διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας και υπάρχει προσδοκία ότι με την ανάπτυξη της εταιρίας θα δημιουργηθούν πολλές περισσότερες» διαβεβαίωσε, ο κ. Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, και ως συνέπεια της υπογραφής του μνημονίου, αίρονται οι τραπεζικές αιρέσεις και «ανοίγει» ο δρόμος της ρευστότητας για την εταιρεία.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους δύο βασικούς μετόχους, διότι έδειξαν θάρρος και εποικοδομητικό πνεύμα συνεργασίας, και τον υφυπουργό Υποδομών και βουλευτή Ρεθύμνης, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που με ενημέρωσε για αυτό το θέμα και με κατηύθυνε σωστά για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα, λόγω αντεγκλήσεων και διαφωνιών μεταξύ των δύο βασικών μετόχων, η Creta Farms αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ρευστότητας.

Σχετικά:

Creta Farms: H μάχη των αδερφών Δομαζάκη για τη διοίκηση - Τι έγινε στη συνέλευση των μετόχων
Κρίσιμες επαφές για τη διάσωση της Creta Farms
Tags:
Υπουργείο Ανάπτυξης, τράπεζες, τράπεζα, διάσωση, εταιρία, εταιρεία, επιχείρηση, τρόφιμα, Άδωνις Γεωργιάδης, Creta Farms
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK