23:29 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά Executive Trainings στο Harvard Business School και στο INSEAD πάνω σε οικονομικά θέματα.

Ειδικός σύμβουλος σε θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνει ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, επιχειρηματίας.

Τις τελευταίες περισσότερες από δύο δεκαετίες διετέλεσε σε διοικητικές και επιτελικές θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ως σήμερα ήταν διευθύνων σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Green Cola Hellas ΑΕ.

Επίσης ήταν μέτοχος και αντιπρόεδρος του caremarket.gr καθώς και μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του GFG Bakery, της αλυσίδας ελληνικών φούρνων που δημιουργήθηκαν πριν από δύο χρόνια στις ΗΠΑ.

Σημαντικοί σταθμοί της πορείας του, η εργασία του στην DIΑGEO Plc, στην οποία διετέλεσε CFO για τις Ευρωπαϊκές Αγορές και μέλος της ηγετικής ομάδας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο, καθώς και η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά Executive Trainings στο Harvard Business School και στο INSEAD πάνω σε οικονομικά θέματα.

Tags:
σύμβουλος, Ανάπτυξη, επιχειρηματικότητα, επιχειρηματίας, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK