18:20 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα είναι εβδομάδα πληρωμών, καθώς είναι προγραμματισμένη η καταβολή των συντάξεων, αλλά και σειράς επιδομάτων.

Χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς θα δουν με την ολοκλήρωση των διακοπών τους και λίγο πριν την καταβολή των δόσεων για τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ οι δικαιούχοι συντάξεων και επιδομάτων.

Πρώτα, σύμφωνα με το kathimerini.gr, θα πληρωθεί επίδομα τέκνων, ενώ πριν το τέλος του μήνα θα καταβληθούν επίσης οι κύριες συντάξεις, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και τα προνοιακά επιδόματα.

Θα ακολουθήσουν, στις αρχές Σεπτεμβρίου, οι επικουρικές συντάξεις.

Σε ό,τι αφορά τις συντάξεις, ο προγραμματισμός προβλέπει στις 27 Αυγούστου την καταβολή των συντάξεων του ΟΑΕΕ, αλλά και των συντάξεων του πρώην ΟΓΑ στους αγρότες.

Η καταβολή των συντάξεων του Δημοσίου είναι προγραμματισμένη για τις 29 Αυγούστου, ενώ την ίδια ημέρα θα πληρωθούν και οι συντάξεις των ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΚΕΑ, αλλά και οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν από το ενιαίο υπερ-επικουρικό ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) στις 3 Σεπτεμβρίου.

Το ΚΕΑ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων μεταξύ 26 και 31 Αυγούστου, ενώ η τέταρτη δόση του επιδόματος παιδιού αναμένεται να καταβληθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά:

Μηταράκης: Τους τελευταίους μήνες εκδόθηκαν 226 συντάξεις άνω των 3.000 ευρώ
Κατρούγκαλος: Δεν υπήρξαν ποτέ συντάξεις των 20.000 ευρώ
Ευρεία σύσκεψη για συντάξεις και επιδόματα στο υπουργείο Εσωτερικών
Tags:
ΕΝΦΙΑ, φόρος, δικαιούχοι, συνταξιούχος, Συνταξιούχοι, επίδομα παιδιού, επίδομα, επικουρικές συντάξεις, Συντάξεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK