18:00 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μέχρι αύριο θα μπορούν να δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης τη δόση του Αυγούστου.

Ξεκινάει σήμερα η καταβολή της δόσης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) του Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), η καταβολή θα ξεκινήσει από τις απογευματινές ώρες και θα ολοκληρωθεί αύριο 28/8/2019 το πρωί. 

Τα ποσά θα είναι διαθέσιμα σταδιακά στους δικαιούχους το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί, με βάση τις διαδικασίες του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ. 

Ο ΟΠΕΚΑ, στην ανακοίνωσή του, ζητάει την κατανόηση των δικαιούχων του ΚΕΑ για την καθυστέρηση πληρωμής της δόσης του Αυγούστου κατά μία ημέρα, η οποία, όπως αναφέρει, οφείλεται σε τεχνική αστοχία μεταξύ των εμπλεκομένων υπηρεσιών και του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ. 

Όπως αναφέρει ακόμη, «τα χρήματα ήταν από τον ΟΠΕΚΑ στη διάθεση του Διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ από τις 23/8/2019».

«Ο ΟΠΕΚΑ τις τελευταίες 4 ημέρες διενήργησε μεγάλο όγκο πληρωμών 8 διαφορετικών παροχών και επιδομάτων σε περισσότερους από 750.000 δικαιούχους και συνολικής δαπάνης μεγαλύτερης των 170 εκατομμυρίων ευρώ. Υπενθυμίζεται πως μέσα σε δύσκολες συνθήκες και ελλείψεις προσωπικού έχει επιτευχθεί η τακτική μηνιαία πληρωμή επιδομάτων, παροχών και συντάξεων που καταβάλει ο Οργανισμός», επισημαίνει επίσης ο ΟΠΕΚΑ.

Tags:
ΟΠΕΚΑ, Επιδόματα, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK