15:12 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
Χρεοκοπία Thomas Cook (42)
0 10
Βρείτε μας

Ειδικό πρόγραμμα για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πτώχευση της Thomas Cook αποφάσισε ο ΟΑΕΔ στη σημερινή συνεδρίαση του ΟΑΕΔ.

Την κατάρτιση ειδικού προγράμματος διατήρησης 4.500 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τη χρεοκοπία της Thomas Cook, αποφάσισε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του και σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο ΟΑΕΔ αναφέρει ότι «ανταποκρινόμενος άμεσα στην ανάγκη λήψης μέτρων που θα βοηθήσουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πτώχευση της εταιρείας Thomas Cook Group», αποφάσισε, στη συνεδρίαση της 1/10/2019 του διοικητικού του συμβουλίου, την κατάρτιση «ειδικού προγράμματος διατήρησης 4.500 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης, με επιχορήγηση της εργοδοτικής εισφοράς σε τουριστικές επιχειρήσεις, που επλήγησαν από την πτώχευση της εταιρείας 'Thomas Cook Group'».

Ο Οργανισμός έχει προχωρήσει στην υποβολή γνώμης προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέμα:
Χρεοκοπία Thomas Cook (42)
Tags:
χρεοκοπία, επιχειρήσεις, θέσεις εργασίας, ΟΑΕΔ, Thomas Cook
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK