04:26 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μερικές ημέρες έως το τέλος του μήνα έχουν μείνει στους ενδιαφερόμενους για την υποβολή Πόθεν Έσχες, σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 έχουν οι υπόχρεοι προθεσμία να υποβάλλουν δήλωση Πόθεν Έσχες.

Η διαδικασία έχει ξεκινήσει από τις 31η Ιουλίου 2019, ηλεκτρονικά στο www.pothen.gr, και συνεχίζεται υπό την επίβλεψη της νέας ανεξάρτητης αρχής, που αποτελεί τον διάδοχο του κατηργημένου Γραφείου του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Από την 1η Νοεμβρίου 2019 η υποβολή δήλωσης, θα επιτρέπεται μόνο μετά την πληρωμή ηλεκτρονικού παραβόλου, ενώ η μη εκπλήρωση της υποχρέωσης μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2019, επιφέρει και ποινικές κυρώσεις.

Με την εμπρόθεσμη οριστικοποίηση της δήλωσής Ποθεν Έσχες έχουν και το δικαίωμα να την τροποποιήσουν εφόσον το επιθυμούν, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2019 καθώς από την 1η Δεκεμβρίου δεν θα είναι εφικτή καμία τροποποίηση υποβληθείσας δήλωσης.

Οδηγίες και χρήσιμα αρχεία υπάρχουν στην αρχική σελίδα υποβολής δηλώσεων, ενώ για τυχόν πρόσθετα ερωτήματα και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων ΠΟΘΕΝ (ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ) στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4802100, ή και να αποστείλουν το ερώτημά τους μέσω της ενότητας «Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;», αφού συνδεθούν με τους κωδικούς τους, στο www.pothen.gr.

Tags:
ακίνητη περιουσία, ακίνητο, Υπουργείο Οικονομίας, οικονομία, δηλώσεις, πόθεν έσχες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK