00:58 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Μένει φυσικά να δούμε πως διαμορφώθηκε το τελικό κείμενο που εγκρίθηκε» σημειώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που σημειώνει ότι το σχέδιο το είχε επεξεργαστεί και διαβουλευτεί η προηγούμενη κυβέρνηση «καθιστώντας ώριμο για έγκριση».

Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπολύει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατηγορώντας την ότι «πανηγυρίζει για την "έγκριση του σχεδίου Ηρακλής σε χρόνο ρεκόρ, λιγότερο από 3 μήνες"» με αφορμή το σχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια».

Όπως παρατηρεί ο κ. Τσακαλώτος «για άλλη μία φορά παρουσιάζει ως επιτυχία δική της ένα σχέδιο που είχε ήδη επεξεργαστεί η προηγούμενη κυβέρνηση και το είχε διαβουλευτεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθιστώντας ώριμο για έγκριση. Μένει φυσικά να δούμε πως διαμορφώθηκε το τελικό κείμενο που εγκρίθηκε».

Υπενθυμίζει ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν πολυδιάστατη και περιελάβανε και την αναθεώρηση του Ν. Κατσέλη και τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και τον εκσυγχρονισμό του πτωχευτικού κώδικα και τη δευτερογενή αγορά δανείων και τον νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας και το ΑPS (Asset Protection Scheme-σχέδιο Ηρακλής για τη ΝΔ)».

Tags:
Νέα Δημοκρατία, Κυβέρνηση, κόκκινα δάνεια, Ευκλείδης Τσακαλώτος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK