ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Ύστερα από τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δεσμεύτηκαν για μία «ισχυρή» εμπορική συμφωνία μετά το Brexit.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν το βράδυ της Τρίτης συμφώνησαν να ενισχύσουν τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών μέσω μίας ισχυρής διμερούς συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, δήλωσε Η Αναπληρώτρια Γραμματέας του Λευκού Οίκου Judd Deere.

«Σήμερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον του Ηνωμένου Βασιλείου», δήλωσε η Deere την Τρίτη. «Οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν και πάλι την δέσμευσή τους να ενισχύσουν την Ειδική Σχέση μεταξύ των κρατών μέσω μιας ισχυρής διμερούς συμφωνίας ελευθέρων συναλλαγών μόλις το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση», κατέληξε.

Μετά την πρώτη παράταση που πήρε το Brexit στις 31 Μαρτίου 2019, τελικά η συμφωνία δεν κατάφερε να υπερψηφιστεί στο βρετανικό κοινοβούλιο και τελικά πήρε νέα παράταση για τις 31 Ιανουαρίου 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Αυτός διαδέχεται τον «Mr Order» στην προεδρία της Βουλής των Κοινοτήτων

Ο «Γκάνταλφ» εκτιμά πως θα έχει πεθάνει μέχρι το Brexit

Αποσύρεται από βουλευτής ο πρώην ΥΠΟΙΚ της Βρετανίας Χάμοντ μετά τη διαφωνία με τον Τζόνσον

Tags:
εμπορική συμφωνία, συμφωνία, εμπόριο, Βρετανία, Μεγάλη Βρετανία, Ντόναλντ Τραμπ, Μπόρις Τζόνσον, ΗΠΑ, Brexit
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK