ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Στην ιστοσελίδα του TAXISnet αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας του 2020, με τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. να καλούνται να καταβάλλουν από 22 έως 1.380 ευρώ.

Στο TAXISnet αναρτήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2020.

Οι ιδιοκτήτες, συγκεκριμένα, καλούνται να εισέλθουν στην ιστοσελίδα «www1.gsis.gr» και να επισκεφτούν την ειδική πλατφόρμα για τα Τέλη Κυκλοφορίας. 

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ για την εκτύπωση των ειδοποιητηρίων

Αφού συμπληρώσουν τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και τον Αριθμό Κυκλοφορίας του οχήματος, τότε μπορούν να επιλέξουν την «αναζήτηση» και να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής.

Οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. οφείλουν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις έως την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Σύμφωνα με πηγές από το οικονομικό επιτελείο, τα τέλη κυκλοφορίας είναι ίδια με πέρυσι και οι όποιες αλλαγές επέλθουν, θα εφαρμοστούν από του χρόνου.

Στα δημόσια ταμεία αναμένεται να εισρεύσουν συνολικά 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, με τους ιδιοκτήτες να καταβάλλουν από 22 έως 1.380 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο και το έτος ταξινόμησης του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Τι θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες – Αναλυτικοί πίνακες

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Αμετάβλητα φέτος, έρχονται αλλαγές από τη νέα χρονιά

Tags:
φορολογούμενοι, φορολογικό, Φορολογία, Φόροι, φόρος, φόροι, Ι.Χ. οχήματα, οχήματα, Τέλη κυκλοφορίας 2020, τέλη κυκλοφορίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK