21:43 10 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζει τα επόμενα επιχειρηματικά του σχέδια, διερευνώντας το ενδεχόμενο επέκτασης στον κλάδο της ναυτιλίας. Νέες επενδύσεις στον τουρισμό.

Νέες επενδύσεις, στους κλάδους της ναυτιλίας και του τουρισμού, φέρεται να εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «insider.gr», ο επιχειρηματίας έχει αναθέσει σε συμβουλευτική εταιρεία την κατάθεση συγκεκριμένων επενδυτικών προτάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον ευοδωθούν οι επενδυτικές κινήσεις του κ. Σαββίδη, θα αποτελούν το πρώτο «άνοιγμα» του ομογενή επιχειρηματία στον κλάδο της ναυτιλίας.

Οι ίδιες πληροφορίες, παράλληλα, αναφέρουν ότι η είσοδος του επιχειρηματία στη ναυτιλιακή αγορά θα συντελεστεί μέσω της εξαγοράς κάποιας ήδη υπάρχουσας ναυτιλιακής εταιρείας.

Την ίδια ώρα, εξελίξεις δρομολογούνται και στο μέτωπο του τουριστικού κλάδου, με τον 60χρονο επιχειρηματία να επισπεύδει τις διαδικασίες για την επένδυση στο ξενοδοχείο «Πόρτο Καράς».

Αντίστοιχες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα και στο Παλιούρι Χαλκιδικής, με την κατασκευή νέας ξενοδοχειακής και τουριστικής μονάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία. Η πρώτη του οικονομική ενασχόληση με την Ελλάδα έλαβε χώρα το 2012, με την απόκτηση των μετοχών του ΠΑΟΚ.

Το 2013, ανέλαβε τη διαχείριση του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς, ενώ προχώρησε και στην αγορά της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ. Μετοχές παράλληλα, διαθέτει σε μία σειρά μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα «Έθνος» και ο τηλεοπτικός σταθμός «OPEN TV».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ιβάν Σαββίδης διδάσκει μπαλίτσα και στις διακοπές - Βίντεο

Tags:
ελληνική οικονομία, Τουρισμός, τουρισμός, ναυτιλία, επενδύσεις, επενδυτές, επιχειρηματίας, επιχειρήσεις, Ιβάν Σαββίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK