01:32 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από σήμερα για τη μεγάλη πλειοψηφία των δικαιούχων, ενώ μόνο σε λίγες περιπτώσεις οι πολίτες θα πρέπει να περιμένουν και την αυριανή ημέρα.

Εδώ και μερική ώρα πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, τα χρήματα από το έκτακτο κοινωνικό μέρισμα αλλά και από το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Όπως αναφέρεται, συνολικά, δόθηκαν στους πολίτες περίπου 271 εκατ. ευρώ και την ίδια ώρα εκκρεμεί και η πληρωμή του έκτακτου κοινωνικού μερίσματος σε περίπου ακόμη 40.000 δικαιούχους, τους οποίους αναζητά ήδη η ΑΑΔΕ.

Βέβαια, ο χρόνος εμφάνισης των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό, εξαρτάται από την πολιτική που εφαρμόζει το εκάστοτε τραπεζικό ίδρυμα.

Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από σήμερα για τη μεγάλη πλειοψηφία των δικαιούχων, σύμφωνα με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, ενώ μόνο σε λίγες περιπτώσεις οι πολίτες θα πρέπει να περιμένουν και την αυριανή ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, οι δικαιούχοι που θα διαπιστωθεί ότι δικαιούνται το έκτακτο κοινωνικό μέρισμα, είτε μέσα από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις της ΑΑΔΕ, είτε μέσα από τη διαδικασία των ενστάσεων (έχουν γίνει περισσότερες από 100 χιλιάδες ενστάσεις), θα πάρουν τα χρήματά τους στις αρχές του 2020.

Η διαδικασία υποβολής των ενστάσεων θα διαρκεί μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Έχουν απορριφθεί πάνω από 1 εκατ. αιτήσεις νοικοκυριών

Καταγγελία Χαρίτση για απόρριψη πολιτών από το κοινωνικό μέρισμα

Tags:
καταβολή, δικαιούχοι, κοινωνικό μέρισμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK