22:24 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το τελευταίο τρίμηνο οπότε και ισχύει το νέο σύστημα ρύθμισης οφειλών η ΔΕΗ καταγράφει βελτίωση της εισπραξιμότητας, ενώ περιορίστηκε η διαρροή καλών πελατών.

Βελτιωμένη εισπραξιμότητα και περιορισμό της διαρροής καλών πελατών καταγράφει η ΔΕΗ το τελευταίο τρίμηνο οπότε και ξεκίνησε η εφαρμογή του νέου συστήματος ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, περισσότεροι από 110.000 καταναλωτές έχουν ρυθμίσει οφειλές ύψους 155 εκατ. ευρώ από την 1η Οκτωβρίου.

Με τη ρύθμιση σταθεροποιήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και βελτιώθηκε η εισπραξιμότητα και πλέον στα ταμεία της επιχείρησης μπαίνουν περισσότερα από όσα τιμολογούνται, κάτι που σημαίνει ότι εξοφλούνται και παλαιότερες οφειλές.

Περιορισμένος είναι και ο ρυθμός αποχώρησης προς τον ανταγωνισμό των καλών πελατών.

Το νέο σύστημα ρύθμισης οφειλών προβλέπει χαμηλότερη προκαταβολή και έως 18 δόσεις, ενώ για οφειλές πάνω από 3.000 ευρώ υπάρχει η επιλογή των 24 δόσεων, ωστόσο, με μεγαλύτερη προκαταβολή.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στο 11770.

Αυστηρά αντιμετωπίζεται όποιος οφειλέτης χάσει τη ρύθμιση καθώς θα πρέπει να καταβάλει πρώτα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τους τρέχοντες λογαριασμούς και μετά ενεργοποιηθεί εκ νέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΕΗ: Δεν θα γίνει απόλυση και δεν θα αυξηθούν τα τιμολόγια

ΔΕΗ: Περιορίστηκαν οι ζημιές στο εννεάμηνο του 2019

Tags:
ηλεκτρισμός, ρύθμιση οφειλών, οφειλέτες, οφειλές, οφειλή, ΔΕΗ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK