20:24 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
2 0 0
Βρείτε μας

Η διοίκηση της Alpha Bank αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» σε δύο υποκαταστήματα στη Θεσσαλία, ένα στο κέντρο της Λάρισας και ένα στο κέντρο του Βόλου.

«Λουκέτο» σε δύο υποκαταστήματα στη Θεσσαλία αποφάσισε να βάλει η διοίκηση της Alpha Bank.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η απόφαση αφορά ένα υποκατάστημα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και ένα ακόμη στο κέντρο του Βόλου.

 Τα δύο «λουκέτα» εντάσσονται στο πλαίσιο των στρατηγικών κινήσεων για τον περιορισμό του κόστους λειτουργίας, αλλά και την στροφή προς τις διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες.

Όσον αφορά την πόλη της Λάρισας, μετά τις παραπάνω εξελίξεις, η Alpha Bank θα διατηρεί πλέον τέσσερα υποκαταστήματα, ενώ τέσσερα θα παραμείνουν και τα υποκαταστήματα στην πόλη του Βόλου.

Στο μεταξύ, το προηγούμενο διάστημα, η διοίκηση της τράπεζας ενημέρωσε τους πελάτες ότι «οι πληρωμές δημοσίου και οργανισμών με μετρητά, θα απαιτεί πλέον την προσκόμιση κάρτας Alpha Bank».

Στόχο της παραπάνω πρωτοβουλίας αποτελεί η αποκλειστική διεκπεραίωση των συναλλαγών, των αναλήψεων, των καταθέσεων και των πληρωμών μέσω των ATM και των διαδικτυακών τραπεζικών υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ευχάριστα νέα για τις ελληνικές τράπεζες: Αναβάθμιση της αξιολόγησης από S&P

Ποιες χρεώσεις καταργούν οι τράπεζες - Σε ποια νησιά δεν θα χρεώνεται η ανάληψη μετρητών

Tags:
τράπεζες, τράπεζα, Λάρισα, Βόλος, Θεσσαλία, λουκέτο, κατάστημα, Alpha Bank
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK