12:35 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εκτός λειτουργίας αναμένεται να τεθεί για κάποιες ώρες η πλατφόρμα του Taxisnet κι έτσι οι ενδιαφερόμενοι δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αδύνατη θα είναι η πρόσβαση, για όποιον επιθυμεί να εξυπηρετηθεί, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Taxisnet μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) στον ιστότοπό της θα προχωρήσει σε προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της.

Οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την ίδια πηγή,  από το Σάββατο 22/2/2020 στις 8:00 έως και την Κυριακή 23/2/2020 στις 24:00.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

Μετά το πέρας των εργασιών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να έχουν κανονικά πρόσβαση στην πλατφόρμα του Taxisnet και στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει ο συγκεκριμένος ιστότοπος.

Tags:
εργασίες, αίτηση, προβλήματα, οικονομία, πλατφόρμα, taxisnet
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK