19:05 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υφυπουργός για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης, ανέφερε ότι στόχος του υπουργείου είναι περαιτέρω μείωση στην τιμή στην αντλία.

Ελέγχους και πρόστιμα στα πρατήρια υγρών καυσίμων, εν μέσω της ραγδαίας μείωσης των διεθνών τιμών στο πετρέλαιο, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης καθώς όπως τόνισε επιβάλλεται η προοδευτική μείωση στις τιμές λιανικής.

«Η ραγδαία μείωση στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου επιβάλει και την προοδευτική μείωση στις λιανικές τιμές πώλησης καυσίμων στα πρατήρια. Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκίνησε ήδη -μέσω της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή- άμεσο έλεγχο στα τιμολόγια αγοράς και θα επιβάλει πρόστιμα όπου υπάρχει παράβαση» ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

​Σε δηλώσεις του για το ίδιο θέμα ο υφυπουργός για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης, ανέφερε ότι στόχος του υπουργείου είναι περαιτέρω μείωση στην τιμή στην αντλία.

«Παρακολουθούμε με όλες τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων την εξέλιξη των καυσίμων στα πρατήρια της χώρας. Στόχος μας να δούμε περαιτέρω μείωση της τιμής στην αντλία, όπως αυτή αντιστοιχεί στο ποσοστό που επιβαρύνει το καύσιμο» σχολίασε.

Tags:
πρόστιμα, τιμές, τιμή, Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργείο Ανάπτυξης, πρατήριο υγρών καυσίμων, πρατήριο, αντλίες, Πετρέλαιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK