03:14 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

«Τα μέτρα, που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση σήμερα, βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση και ανταποκρίνονται στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης. Ο ΣΕΒ τα στηρίζει και ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να τα αξιοποιήσουν».

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, αναφερόμενος στα μέτρα, που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση σήμερα, τόνισε πως βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση και ανταποκρίνονται στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναλυτικότερα, σε δήλωσή του, ο κ. Φέσσας επεσήμανε πως: «αργά ή γρήγορα, η κανονικότητα θα επανέλθει και τότε θα είμαστε πάλι όλοι στη θέση μας, για να βρει η επόμενη μέρα την οικονομία μας ισχυρή και την κοινωνία μας όρθια».

«Η προσπάθειά μας θα πετύχει, εάν όλοι οι κοινωνικοί εταίροι, εργαζόμενοι, επιχειρήσεις και κράτος συνεργαστούν και συνεχίσουν να λειτουργούν με αποτελεσματικότητα και συνέπεια. Για τον ΣΕΒ και τις επιχειρήσεις-μέλη του προέχει εκτός από την προστασία της υγείας των εργαζομένων και η διατήρηση των θέσεων εργασίας», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΕΒ.
Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
νεκροί, κρούσματα, επιχειρήσεις, οικονομία, μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, Μέτρα, ΣΕΒ, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK