ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης προανήγγειλε ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση εργαζομένων και επιχειρήσεων που πλήττονται από τα μέτρα για τον κορονοϊό σε ό,τι αφορά τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Το ενδεχόμενο να υπάρξουν ρυθμίσεις προκειμένου να διευκολυνθούν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση λόγω κορονοϊού στην πληρωμή των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης

Σε συνεντεύξεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Παραπολιτικά FM και Alpha Radio διευκρίνισε ότι οι ρυθμίσεις θα αποφασιστούν αφού πρώτα σταθμιστούν όλες οι παράμετροι ενώ το κόστος τους θα καλυφθεί από την κυβέρνηση.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αναστολής πληρωμών των λογαριασμών της ΔΕΗ ο κ. Χατζηδάκης τόνισε: «Δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνει κάποιες κινήσεις που δεν έχει μετρήσει, διότι μπορεί να κατρακυλήσει πάλι προς τα κάτω, παρασύροντας όλο το ενεργειακό σύστημα και όλη την οικονομία. Αν υιοθετήσουμε αυτή την ώρα απερίσκεπτα μέτρα, θα φτάσουμε από το "ωσαννά" των πρώτων ημερών στο "σταύρωσον αυτόν" σε λίγο καιρό».

Υπογράμμισε πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσω της κεντρικής κυβέρνησης και του υπουργείου Οικονομικών. Τα όποια μέτρα για την ηλεκτρική ενέργεια θα πληρωθούν από την κυβέρνηση, όχι από τη ΔΕΗ.

Tags:
λογαριασμός, ηλεκτρικό ρεύμα, ρεύμα, COVID-19, κορονοϊός, Κωστής Χατζηδάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK