ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δώρο Πάσχα θα λάβουν φέτος οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία στην Ελλάδα, αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δώρο Πάσχα θα λάβουν το 2020 οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, καθώς και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, όπως εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο νέο του διάγγελμα για τον κορονοϊό, το βράδυ της Πέμπτης.

«Έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θέλησε επίσης να διαψεύσει όσα είχαν ακουστεί νωρίτερα για μη καταβολή του δώρου Πάσχα σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που πλήττονται από τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι το δώρο Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο προς όλους τους εργαζόμενους.

«Το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο από όλους τους εργοδότες προς όλους τους εργαζόμενους, όπως ακριβώς το δικαιούνται. Ο ακριβής χρόνος καταβολής του θα ανακοινωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Tags:
νοσηλευτές, γιατροί, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, νοσοκομεία, Κυριάκος Μητσοτάκης, δώρο Πάσχα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK