ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Το δώρο Πάσχα μπορεί να καταβληθεί μεταγενέστερα χωρίς κυρώσεις λόγω του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Σταϊκούρας.

Το δώρο Πάσχα θα καταβληθεί στο σύνολό του, αλλά δίνεται η δυνατότητα να καταβληθεί μεταγενέστερα χωρίς κυρώσεις από όλες τις επιχειρήσεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ανακοινώνοντας τα νέα οικονομικά μέτρα λόγω κορονοϊού.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες, δίνουμε τη δυνατότητα στους εργοδότες η καταβολή να πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα χωρίς κυρώσεις ώστε να ανακουφίσουμε τις επιχειρήσεις από τις δυσμενείς συνέπειες και να πετύχουμε δίκαιη διασπορά στο σύνολο της οικονομίας», εξήγησε ο κ. Σταϊκούρας.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι το δώρο Πάσχα θα λάβουν φέτος και 108.000 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ και γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

«Στόχος, να μην αφήσουμε κανέναν συμπατριώτη μας πίσω. Αντιδρούμε με κοινωνικά αντανακλαστικά. Αλλά να μην ξεχνάμε να διαφυλάξουμε τους κόπους του ελληνικού λαού και την ανάκαμψη της οικονομίας», σημείωσε.

Το δώρο Πάσχα μπορεί να καταβληθεί το καλοκαίρι με το επίδομα αδείας

Στο θέμα με το δώρο Πάσχα εν μέσω κρίσης κορονοϊού αναφέρθηκε και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Όπως δήλωσε, μπορεί να καταβληθεί το καλοκαίρι μαζί με το επίδομα αδείας.

«Το δώρο του Πάσχα, προκειμένου να δώσουμε οξυγόνο στις επιχειρήσεις και εργοδότες, προσφέρουμε τη δυνατότητα να καταβληθεί στο σύνολό του το καλοκαίρι μαζί με το επίδομα αδείας. Όσοι έχουν δυνατότητα μπορούν να το καταβάλουν το Πάσχα», δήλωσε ο κ. Βρούτσης.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
οικονομία, κορονοϊός, Χρήστος Σταϊκούρας, δώρο Πάσχα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK