ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1727)
0 0 0
Βρείτε μας

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής των συντάξεων Απριλίου εξέδωσε η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, εν μέσω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Οδηγίες για την καταβολή των συντάξεων Απριλίου προς όλους τους δικαιούχους, εξέδωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με στόχο την προστασία των συνταξιούχων από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, η πληρωμή των συντάξεων θα πραγματοποιηθεί απαραίτητα σε ανοικτό χώρο - εκτός της οικίας του δικαιούχου ή σε περιπτώσεις αγροτικών οικισμών, σε κάποιο δημόσιο χώρο που θα οριστεί ως σημείο πληρωμής.

Παράλληλα, θα πρέπει να τηρηθεί η απαραίτητη απόσταση του ενός μέτρου, ενώ για την υπογραφή απαιτείται στυλό του συνταξιούχου.

Στο πλαίσιο αυτό, τα ΕΛΤΑ προτρέπουν τους συνταξιούχους να είναι εφοδιασμένοι με μάσκα και γάντια και να τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας.

Σημειώνεται δε, ότι οι ταχυδρόμοι έχουν ήδη λάβει αναλυτικές οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας και την λήψη μέτρων ατομικής προστασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 495, ενώ οι νεκροί αριθμούν σε εννέα - όλοι ηλικιωμένοι.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1727)
Tags:
ΕΛΤΑ, συνταξιούχος, Συνταξιούχοι, Συντάξεις, κορονοϊός, κοροναϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK