20:50 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2041)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο κ. Καραμανλής επεσήμανε πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να στηριχθεί ο ιδιωτικός τομέας, ενώ επίσης τόνισε πως δεν θα κοπούν οι μισθοί των υπαλλήλων στο Δημόσιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, διαβεβαίωσε πως δεν κοπούν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως θα υπάρξει ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα, εν μέσω της έξαρσης του κορονοϊού.

«Δεν μπορούμε να κόψουμε τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων» υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής, σημειώνοντας πως στο Δημόσιο, οι υπάλληλοι εργάζονται εκ περιτροπής και πληρώνονται κανονικά.

Αντίθετα, όπως ανέφερε, στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει πρόβλημα, λέγοντας πως: «αυτό που έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση είναι να δώσει στήριξη και στον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση».

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, υπάρχει η εκ περιτροπής εργασία και στο Δημόσιο, όπου «οι εργαζόμενοι δουλεύουν σε ασφυκτικές συνθήκες» ενώ συμπλήρωσε πως «το Δημόσιο λειτουργεί με λιγότερο προσωπικό».

Ο κ. Καραμανλής επανέλαβε πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος πλήττεται από την υγειονομική κρίση, επισημαίνοντας πως όλα τα μέτρα η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο τα βλέπει με προσοχή και προσαρμόζονται κατά πως εξελίσσεται η πανδημία του COVID-19.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κώστας Καραμανλής, «ο ιδιωτικός τομέας σε όλη την Ευρώπη και σε όλη τη Δύση, είναι αυτός που κινεί, είναι ο κινητήριος μοχλός της παραγωγικότητας».
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2041)
Tags:
Κώστας Καραμανλής, Δημόσιο, δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι, μέτρα προστασίας, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK