05:36 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2000)
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμη ένας γύρος πληρωμών για αποζημιώσεις ειδικού σκοπού ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, σε εργαζόμενους οι οποίοι δεν είχαν λάβει το επίδομα των 800 ευρώ.

Ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, η καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων, όπως εκείνοι οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, οι δανειζόμενοι εργαζόμενοι, οι απασχολούμενοι σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε, κ.ά.

Σύμφωνα με το kathimerini.gr, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν τα 600 ευρώ στους επιστήμονες που υπέβαλαν αίτηση έως τις 15 Μαΐου.

Την Τρίτη 19 Μαΐου αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ και στους εργαζομένους των ειδικών κατηγοριών, οι οποίοι κάνουν αιτήσεις μέχρι τις 17 Μαΐου.

Σε ό,τι αφορά τους εργαζομένους που έκαναν κάποιο λάθος στη δήλωση ή υπέβαλαν λάθος ΙΒΑΝ, αναμένεται να λάβουν τα 800 ευρώ στο τέλος του μήνα.

Τι θα γίνει με τα 534 ευρώ

Στο μεταξύ, τον Ιούνιο θα λάβουν χώρα οι πληρωμές για τους εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις βρίσκονται σε αναστολή για ολόκληρο τον Μάιο ή για μέρος του μήνα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το επίδομα των 534 ευρώ για επιπλέον 30 ημέρες αναστολής θα καταβληθεί μεταξύ 5 με 10 Ιουνίου.

Για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους δεν απαιτείται υπεύθυνη δήλωση από τους ίδιους, παρά μόνο εάν θέλουν να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις από 19 Μαΐου έως 1η Ιουνίου.

Τέλος, για τους εργαζόμενους οι οποίοι βρίσκονται τον Μάιο σε αναστολή σύμβασης και απασχολούνται σε επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω κορονοϊού, η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Ιουνίου.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2000)
Tags:
επιχειρήσεις, εργαζόμενοι, αποζημίωση, Επίδομα 534 ευρώ, επίδομα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK