21:54 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Νωρίτερα, το Επιμελητήριο Καταγραφών της Ρωσίας παρείχε στοιχεία για την ενεργειακή αυτάρκεια της  χώρας, επικαλούμενο τη βάση δεδομένων των ορυκτών πόρων.

Η χωρητικότητα του αγωγού φυσικού αερίου Γιαμάλ-Ευρώπης δεν έχει δεσμευτεί και η ροή του ρωσικού φυσικού αερίου προς τη Γερμανία αναστέλλεται ξανά, σύμφωνα με τους Γερμανούς και Πολωνούς φορείς μεταφοράς φυσικού αερίου.

Με βάση τον διαχειριστή της Gascade, η εισαγωγή φυσικού αερίου στα σύνορα διακόπτεται από τις 6:00 π.μ. τοπική ώρα (04:00 GMT) την Πέμπτη.

Νωρίτερα, ο σταθμός έλαβε φυσικό αέριο αξίας 11,5 εκατομμυρίων κιλοβατώρων.

Σύμφωνα με τον διαχειριστή της GSA Platform της Πολωνίας, δεν έχει γίνει κράτηση χωρητικότητας για την Πέμπτη, με 38,3 εκατομμύρια κιλοβατώρες να είναι ακόμα διαθέσιμες.

Η σύμβαση διαμετακόμισης μεταξύ Μόσχας και Βαρσοβίας έληξε στις 17 Μαΐου. Έκτοτε, όλες οι διαμετακομίσεις οργανώθηκαν μέσω καθημερινών δημοπρασιών.

Ρωσία: Στοιχεία για τα ενεργειακά αποθέματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Νωρίτερα, το Επιμελητήριο Καταγραφών της Ρωσίας παρείχε στοιχεία για την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας, επικαλούμενο τη βάση δεδομένων των ορυκτών πόρων.

Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία, που προήλθαν από τη ρωσική βάση αναπτυξιακής στρατηγικής ορυκτών πόρων, η Ρωσία έχει στη διάθεσή της αποθέματα πετρελαίου για περίπου 35 χρόνια και αποθέματα φυσικού αερίου για πάνω από 50 χρόνια.

Tags:
αγωγός φυσικού αερίου, αγωγός, Ευρώπη, Γερμανία, Πολωνία, Ρωσία, υγροποιημένο αέριο (LNG), φυσικό αέριο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK