17:22 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, του ΟΑΕΕ και του ΕΤΑΑ πιστώνονται σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου, στους λογαριασμούς τους οι συντάξεις του Ιουλίου.

Χρήματα στους λογαριασμούς τους θα δουν σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουνίου, χιλιάδες συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ, του ΟΓΑ και του ΕΤΑΑ, αφού στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς θα καταβληθούν οι συντάξεις για τον μήνα Ιούλιο.

Από την περασμένη Δευτέρα 22 Ιουνίου, που ξεκίνησε η καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σειρά σήμερα έχουν οι μη μισθωτοί, που ανήκουν στους παραπάνω φορείς, ενώ οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, του ΝΑΤ, του ΕΤΑΤ, του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ καθώς και της ΔΕΗ θα δουν πιστωμένες τις συντάξεις στους λογαριασμούς τους τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Η τροποποίηση στην καταβολή των συντάξεων έγινε ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός στις τράπεζες, στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας εναντίον του κορονοϊού, αλλά και για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, ώστε να μην ταλαιπωρούνται περιμένοντας σε ουρές.

Tags:
τραπεζικός λογαριασμός, λογαριασμός, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Συντάξεις, σύνταξη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK