Την καταβολή των συντάξεών τους θα δουν σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, του ΝΑΤ, του ΕΤΑΤ, του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ καθώς και της ΔΕΗ.
Επίσης, σήμερα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι συντάξεις των υπολοίπων ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών).
Αύριο, Τρίτη 30 Ιουνίου, ακολουθεί η καταβολή των συντάξεων των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ.
Αν και η καταβολή των συντάξεων έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, υπενθυμίζεται πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), αποφάσισε πως για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων αλλά και για την αποφυγή του συνωστισμού σε τράπεζες και ΑΤΜ, θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα καταβολής των συντάξεων του Ιουλίου 2020 και γι' αυτό τον λόγο υπήρξε αυτή η τμηματική πίστωση στους λογαριασμούς των συνταξιούχων.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)