10:22 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με επόμενη ΚΥΑ, που θα εκδοθεί μετά τη λήξη της τωρινής προθεσμίας, θα προσδιοριστούν ο τρόπος υπολογισμού του ύψους της ενίσχυσης και άλλα σχετικά ζητήματα.

Παράταση ως τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 έλαβε η προθεσμία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ, με Κοινή Υπουργική Απόφαση (υπ’ αρ. ΓΔΟΥ 222/2020).

Οι δικαιούχοι που επιθυμούν να ενταχθούν στον τρίτο κύκλο του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού εργαλείου, καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους εντός της νέας προθεσμίας, όπως σημειώνει το Υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται πως το πεδίο των δικαιούχων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ΙΙΙ έχει διευρυνθεί και οι επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλουν στοιχεία για τα ακαθάριστα έσοδα της περιόδου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2020.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τον 3ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» (www.aade.gr/mybusinesssupport) έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

 

Tags:
παράταση, καταβολή, αιτήσεις, αίτηση, προθεσμία, δικαιούχοι, επιχειρηματίας, επιχειρήσεις, επιστρεπτέα προκαταβολή, επιστροφή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK