09:45 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η διαδικασία καταβολής συντάξεων Οκτωβρίου στους δικαιούχους των ασφαλιστικών Ταμείων θα αρχίσει την Τετάρτη (23/09) και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (29/09).

Οι δικαιούχοι πρόκειται να λάβουν σταδιακά, από την Τετάρτη (23/09), τα χρήματά τους για τον Οκτώβριο τόσο για τις κύριες όσο και για τις επικουρικές συντάξεις. 

Ποιοι πληρώνονται σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου

Με βάση σχετική ανακοίνωση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), την Τετάρτη (23/09), λαμβάνουν τα χρήματά τους οι συνταξιούχοι που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Ημερομηνίες πληρωμών ανά Ταμείο

Σε ανακοίνωσή του, ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισής (e-ΕΦΚΑ) γνωστοποίησε τις ημερομηνίες πληρωμών των συντάξεων Οκτωβρίου.

Αυτές έχουν ως εξής:

  • Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.
  • Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι οι συντάξεις στους δικαιούχους που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, θα καταβληθούν με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ, με στόχο την αποφυγή συνωστισμού εν μέσω της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Tags:
πληρωμή, συνταξιούχος, σύνταξη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK