21:49 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η προθεσμία για τη διαδικτυακή ρύθμιση σχετικά με τα αδήλωτα τετραγωνικά εκπνέει, όπως έχει ήδη ενημερώσει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου έχουν δικαίωμα για ρύθμιση όσοι έχουν κάνει τη δήλωση νομιμοποίησης αυθαιρέτου εντός του μήνα και τα επιπλέον τετραγωνικά του ακινήτου τους έχουν δηλωθεί έως τότε. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά στα τετραγωνικά ακινήτων, τα οποία έχουν δηλωθεί στο Ε9, αλλά υπάρχει διαφορά με τα τετραγωνικά που είναι δηλωμένα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Πώς γίνεται η ρύθμιση

Όπως έχει επισημάνει το Υπουργείο Εσωτερικών, οι πολίτες μπορούν να προχωρήσουν στη ρύθμιση άμεσα, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα στη διεύθυνση tetragonika.govapp.gr.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν τη διορθωτική δήλωση, αρκεί να έχουν μόνο τους κωδικούς που χρησιμοποιούν για την είσοδό τους στο TaxisNet.

Υπενθυμίζεται πως η ρύθμιση και η διόρθωση των αδήλωτων τετραγωνικών μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και χωρίς να λειτουργεί η πλατφόρμα για το Ε9 στο TaxisNet.

Tags:
υπουργείο Εσωτερικών, ακίνητο, αδήλωτα τετραγωνικά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK