19:28 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διεξήχθη η 44η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές του Αυγούστου 2020, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/9) η 44η κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές του Αυγούστου 2020 από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος. Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού.

Σημειώνεται ότι το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί δηλαδή εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο TAXISnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ. 

Δείτε εδώ αν κερδίσατε.

Tags:
κλήρωση, ΑΑΔΕ, φορολοταρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK