04:17 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η διαδικτυακή υποβολή αιτήσεων σχετικά με τις αναστολές συμβάσεων εργασίας του Σεπτεμβρίου, όσον αφορά στην αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ, αρχίζει.

Το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου αρχίζουν στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου που πλήττεται βάσει Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ), όπως επίσης επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων υποβάλουν τις δηλώσεις αναστολών των εργαζομένων τους από το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι υποβάλουν τις δικές τους δηλώσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr από το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου.

Μια ευκαιρία ακόμα για τις αναστολές Αυγούστου

Δίνεται δεύτερη ευκαιρία για τους εργαζόμενους, για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση για τον μήνα Αύγουστο, όσον αφορά στην αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ.

Οι επιχειρήσεις υποβάλουν δηλώσεις αναστολής για τον Αύγουστο από τις 6 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι υποβάλουν την δική τους υπεύθυνη δήλωση για τον Αύγουστο από τις 6 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου στην προαναφερθείσα ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Tags:
αναστολή σύμβασης εργασίας, αιτήσεις, εργαζόμενοι, επιχειρήσεις, δικαιούχοι, Επίδομα 534 ευρώ, επίδομα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK