07:46 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αρχίζει από σήμερα 10 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων σχετικά με τις αναστολές συμβάσεων εργασίας του Σεπτεμβρίου, όσον αφορά στην αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους έως και 534 ευρώ.

Από σήμερα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου θα υποβάλλονται οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να λάβουν οι εργαζόμενοι την αποζημίωση των 534 ευρώ.

Ειδικότερα, στην προθεσμία αυτή θα μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις αναστολών των εργαζομένων τους οι επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου που πλήττεται βάσει Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ), όπως επίσης επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων.

Αντιστοίχως, από αύριο έως και τις 25 Οκτωβρίου, θα μπορούν να υποβάλλουν τις δικές τους δηλώσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr οι εργαζόμενοι.

Λήγει σήμερα η προσθεσμία για τις αναστολές Αυγούστου

Για όσους εργαζομένους δεν έχει υποβληθεί δήλωση για το επίδομα 534 ευρώ για τον μήνα Αύγουστο, δόθηκε δεύτερη ευκαιρία, με τις επιχειρήσεις να μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις αναστολής από τις 6 έως τις 9 Οκτωβρίου.

Ως προς τους εργαζομένους, εκείνοι μπορού να υποβάλλουν τη δική τους υπεύθυνη δήλωση για τον Αύγουστο έως και σήμερα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Tags:
επιχειρήσεις, εργαζόμενοι, Επίδομα 534 ευρώ, αιτήσεις, αναστολή σύμβασης εργασίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK