17:43 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρόβλεψη για χορήγηση επιδόματος θέρμανσης και σε όσους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση την ερχόμενη βδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, η κυβέρνηση θα προβεί σε βελτιώσεις του ισχύοντος καθεστώτος χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η χορήγηση επιδόματος θέρμανσης και σε όσους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο ώστε να καλύψουν οικονομικώς ευκολότερα τη θέρμανσή τους τον χειμώνα. Το σκεπτικό πίσω από το μέτρο έχει να κάνει με το ότι έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των νοικοκυριών που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο.

Καταληκτικά, αξίζει να σημειωθεί πως ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών προμηθεύτηκε πετρέλαιο όταν είχαν μειωθεί σημαντικά οι τιμές λίγο μετά την καραντίνα την περασμένη άνοιξη. Σε κάθε περίπτωση, δεν αναμένεται να αλλάξουν τα εισοδηματικά και άλλα κριτήρια που προβλέπονται για να επιτευχθεί η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης.

Tags:
Κυβέρνηση, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Υπουργείο Οικονομικών, επίδομα θέρμανσης, επίδομα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK