04:05 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Λήγει αύριο, Σάββατο 31 Οκτωβρίου, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για όσους θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ».

Εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» αύριο, Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

Η προθεσμία για το πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει στήριξη δανειοληπτών με προσημειωμένη – υποθηκευμένη την Α’ κατοικία και που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού,  έληγε κανονικά πριν από έναν μήνα, αλλά εξαιτίας του αυξημένου ενδιαφέροντος που επέδειξαν οι δανειολήπτες, είχε δοθεί παράταση για ακόμα έναν μήνα, ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί 150.249 αιτήσεις για συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Τι προβλέπει το πρόγραμμα

Όσοι επιλεχθούν να ενταχθούν στο εν λόγω πρόγραμμα, θα λάβουν κρατική επιδότηση για συνολικό χρονικό διάστημα εννέα μηνών, με την καταβολή της επιδότησης να ξεκινά αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου αναστολής των πληρωμών δόσεων δανείων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι αύριο, Σάββατο, να υποβάλουν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της ιστοσελίδας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, www.keyd.gov.gr.

Tags:
προθεσμία, Υπουργείο Οικονομικών, αίτηση, δανειολήπτες, πρώτη κατοικία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK