22:35 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Προθεσμία ενός μηνός έχουν ακόμα όσοι επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ, είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω των ΚΕΠ.

Προθεσμία ενός μηνός ακόμα έχουν όσοι επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ.

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, ημέρα που θα είναι η τελευταία κατά την οποία οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να αιτηθούν το επίδομα, είτε ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του TaxisNET είτε μέσω των ΚΕΠ.

Το ποσό που διατίθεται στους δικαιούχους κυμαίνεται από 508.20 ευρώ μέχρι και 1.016,40 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο εποχικό επίδομα καταβάλλεται κατά το τρίμηνο από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο κάθε έτους.

Oι πληρωμές θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι προϋποθέσεις

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για το ειδικό εποχικό επίδομα με την προϋπόθεση:

  • να εργάζονται στην Ελλάδα και
  • να υπάγονται στην υποχρεωτική ασφάλιση ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ – ΕΤΑΜ).

Το ειδικό εποχικό βοήθημα αφορά: οικοδόμους, λατόμους, ασβεστοποιούς, πλινθοποιούς, αγγειοπλάστες δασεργάτες, ρητινοσυλέκτες, καπνεργάτες, σμυριδεργάτες, υποδηματεργάτες μουσικούς-μέλη του οικείου επαγγελματικού σωματείου, χορευτές και τεχνικούς ζωντανών οπτικοακουστικών εκδηλώσεων-μέλη των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων μισθωτούς ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης χειριστές εκσκαπτικών/ανυψωτικών/οδοποιητικών/γεωτρητικών μηχανημάτων ηθοποιούς, τεχνικούς κινηματογράφου και τηλεόρασης, χειριστές και βοηθούς χειριστή κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτούς τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου.

Tags:
taxisnet, πληρωμή, προθεσμία, αίτηση, ΚΕΠ, οικονομική ενίσχυση, επίδομα, ΟΑΕΔ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK