07:38 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Σήμερα, 6 Νοεμβρίου, πιστώνονται οι πληρωμές του 3ου κύκλου της επιστρεπτέας προκαταβολής σε τραπεζικούς λογαριασμούς 5.152 δικαιούχων.

Ποσό συνολικού ύψους 234,2 εκατομμύρια ευρώ πιστώνεται σήμερα, Παρασκευή, στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.152 δικαιούχων στο πλαίσιο των πληρωμών του τρίτου κύκλου της επιστρεπτέας προκαταβολής. 

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έλαβαν την τρίτη επιστρεπτέα προκαταβολή ανέρχεται σε 101.430, στους οποίους καταβλήθηκε άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση συνολικού ύψους 1,507 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομικών, θα ακολουθήσει και τέταρτος κύκλος της καταβολής με σημαντικά διευρυμένο αριθμό δικαιούχων, εντός του Νοεμβρίου καθώς και πέμπτος κύκλος για τον μήνα Δεκέμβριο. 

Δικαίωμα να λάβουν την ενίσχυση έχουν όλες οι ατομικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως εάν απασχολούν εργαζόμενους ή έχουν ταμειακή μηχανή, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν μείωση τζίρου 20% και ελάχιστο τζίρο αναφοράς 300 ευρώ.

Τόσο για την επιστρεπτέα προκαταβολή 4 όσο και για την επιστρεπτέα προκαταβολή 5, το 50% της ενίσχυσης δεν επιστρέφεται.

Tags:
Υπουργείο Οικονομικών, Υπουργείο Οικονομίας, επίδομα, χρήματα, επιστρεπτέα προκαταβολή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK