19:43 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Άνοιξε σήμερα (20/11) η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή όσον αφορά τους δικαιούχους του 4ου κύκλου.

Οι δικαιούχοι του 4ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής μπορούν να υποβάλουν στην ΑΑΔΕ αίτηση για τη χορήγηση της ενίσχυσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport».

Πιο συγκεκριμένα, οι πληρωμές θα ξεκινήσουν στις αρχές της προσεχούς βδομάδας. Παράλληλα, το ύψος του ποσού που θα λάβουν οι δικαιούχοι από το χρηματοδοτικό σχήμα θα παρουσιάζεται απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 προβλέπονται ακόμα ευνοϊκότεροι όροι ως προς τους δικαιούχους και το ύψος της ενίσχυσης, το 50% της οποίας είναι μη επιστρεπτέο, υπό τον όρο διατήρησης του επιπέδου απασχόλησης έως τις 31 Μαρτίου του 2021.

Έτσι, η διαδικασία υποβολής της αίτησης ολοκληρώνεται σε δύο στάδια:

  • Συμπληρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία εσόδων-εξόδων της επιχείρησης στην εφαρμογή «ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ» στην πλατφόρμα «myBusinessSupport». Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη συμπλήρωση αυτών των στοιχείων διότι μετά την οριστικοποίησή τους δεν είναι δυνατή η τροποποίησή τους.
  • Κατόπιν της οριστικοποίησης της δήλωσης στην εφαρμογή «ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ», πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί οριστικοποιημένη αίτηση χορήγησης μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport”, και ειδικότερα μέσω της εφαρμογής «ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 4: ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ». Η αίτηση μπορεί να τροποποιηθεί μόνο την ίδια μέρα που κατατέθηκε.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Tags:
οικονομία, πλατφόρμα, επιστρεπτέα προκαταβολή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK