03:56 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε δύο φάσεις θα γίνει η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους που βρέθηκαν σε αναστολή εργασίας το μήνα Νοέμβριο.

Από τον επόμενο μήνα, τον Δεκέμβριο θα αρχίσει να καταβάλεται το επίδομα προς τους εργαζόμενους και τους υπάλληλους που βρέθηκαν σε καθεστώς αναστολής εργασίας κατά τον μήνα Νοέμβριο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που εφάρμοσε η κυβέρνηση, προκειμένου να ανασχεθεί η αυξητική τάση στα κρούσματα και τους θανάτους του κορονοϊού.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η καταβολή των χρημάτων να ξεκινήσει και μέσα στο Νοέμβριο.

Το ποσό του επιδόματος θα μπορεί να φτάσει έως και τα 800 ευρώ, στην περίπτωση που ο εργαζόμενος-δικαιούχος δεν εργάστηκε καμία μέρα του μήνα.

Πότε μπαίνουν τα χρήματα

Τα χρήματα της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους δικαιούχους, θα γίνει σε δύο φάσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις το επίδομα θα μπορεί να φτάνει τα 800 ευρώ.

Οι ημερομηνίες καταβολής θα γίνουν κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Οι εργαζόμενοι των πληττόμενων επιχειρήσεων όπως σημείωσαν οι υπουργοί Εργασίας και Οικονομικών, θα πληρωθούν μέσα στον μήνα Δεκέμβριο, με τις αρχές να προσπαθούν ώστε οι πληρωμές να έχουν ξεκινήσει πριν από τις 21 Δεκεμβρίου.
  • Οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω των μέτρων, θα πληρωθούν από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου.
Tags:
καταβολή, επίδομα 800 ευρώ, επίδομα, αναστολή εργασίας, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι, καταστήματα, μέτρα προστασίας, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK