08:19 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πότε θα λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από το lockdown που βρίσκεται σε ισχύ από τις 7 Νοεμβρίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Επίδομα 800 ευρώ θα λάβουν οι εργαζόμενοι σε πληττόμενες επιχειρήσεις από το lockdown που βρίσκεται σε ισχύ από τις 7 Νοεμβρίου, για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου, ενώ το ποσό της αποζημίωσης μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 800 ευρώ, στην περίπτωση που ο εργαζόμενος-δικαιούχος δεν εργάστηκε καμία μέρα του μήνα.

Επίσης, δικαιούχοι είναι και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που είναι ανοιχτές αλλά πλήττονται από το lockdown.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι, η σύμβαση των οποίων τέθηκε σε αναστολή για τμήμα του Νοεμβρίου, θα λάβουν 26,66 ευρώ ανά ημερολογιακή ημέρα αναστολής.

Πότε θα λάβουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι σε πληττόμενες επιχειρήσεις

Όπως έχει ανακοινωθεί η καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.

Αυτές είναι οι ακόλουθες:

  • Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, οι εργαζόμενοι των πληττόμενων επιχειρήσεων θα πληρωθούν μέσα στο Δεκέμβριο, με τις Αρχές να προσπαθούν ώστε οι πληρωμές να έχουν αρχίσει πριν από τις 21 Δεκεμβρίου.
  • Οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω των μέτρων, θα πληρωθούν από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου.
Tags:
COVID-19, πανδημία, κορονοϊός, lockdown, εργαζόμενοι, επιχειρήσεις, επίδομα, επίδομα 800 ευρώ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK