07:24 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τελευταία ημέρα σήμερα για την υποβολή αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί και παράταση.

Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 ενώ μέχρι σήμερα έχουν γίνει πάνω από 320.000 εγκρίσεις αιτήσεων. 

Ωστόσο, ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έκανε γνωστό, σύμφωνα με την ΕΡΤ πως αναμένεται να δοθεί παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων και μετά τις 30 Νοεμβρίου που λήγει η σχετική προθεσμία.

Ακόμη, προανήγγειλε πως θα επεκταθεί η κάλυψη των ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία υπάρχει μείωση ενοικίου και θα επιστρέφει και τον Δεκέμβριο το 50% του ποσού της απώλειας και για τον μήνα Δεκέμβριο.

Τέλος, για το επίδομα θέρμανσης ο υπουργός είπε πως τα κριτήρια είναι διευρυμένα και πως η πλατφόρμα θα ανοίξει μέσα στον Δεκέμβριο ώστε οι δικαιούχοι να πάρουν κατ’ ελάχιστον 80 ευρώ.

Για τους ορεινούς όγκους, που υπάρχουν μεγάλες ανάγκες οι δικαιούχοι θα πάρουν από 600 έως 800 ευρώ, ενώ -όπως είπε- η προκαταβολή θα δοθεί μέσα στον Δεκέμβριο.

Tags:
οικονομία, κορονοϊός, Χρήστος Σταϊκούρας, παράταση, επιστρεπτέα προκαταβολή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK