15:46 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η αξία των μετοχών του Twitter σημείωσαν πτώση έως και 8,3% το πρωί της Δευτέρας μετά την απόφαση του κοινωνικού δικτύου να αναστείλει οριστικά τον λογαριασμό του απερχόμενου Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Οι μετοχές της αμερικανικής εταιρείας Twitter σημείωσαν «βουτιά» έως και 8,3% τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, μετά την απόφασή της πλατφόρμας να αναστείλει οριστικά τον λογαριασμό του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Αν και οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν σχετική άνοδο πριν από το άνοιγμα της αγοράς, τελικά συνέχισαν την πτωτική τους πορεία από την περασμένη εβδομάδα. Την Παρασκευή οι μετοχές της πλατφόρμας έκλεισαν με πτώση σχεδόν 4% ενώ το Σάββατο με πτώση 2%.

Η λειτουργία του λογαριασμού του Τραμπ ανεστάλη προσωρινά την Τετάρτη αφού χιλιάδες υποστηρικτές του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ διαμαρτυρόμενοι για την εκλογική νίκη του Τζο Μπάιντεν. Μετά την επανενεργοποίησή του, ο Τραμπ έστειλε πολλά ακόμη μηνύματα και τελικά μπλοκαρίστηκε μόνιμα.

Σημειώνεται ότι το παράδειγμα του Twitter έχουν ακολουθήσει και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Facebook και του Instagram.

Tags:
μετοχή, Ντόναλντ Τραμπ, Twitter
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK