23:34 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τόσο την κύρια όσο και την επικουρική σύνταξή τους για τον Μάρτιο πρόκειται να λάβουν οι δικαιούχοι από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Από την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου θα αρχίσει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Μαρτίου, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του αρμόδιου φορέα. 

Πότε πληρώνονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις 

Για την αποφυγή συνωστισμού στις τράπεζες εν μέσω της πανδημίας της νόσου COVID-19, υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των συντάξεων στους μισθωτούς θα γίνει με βάση το τελευταίο ψηφίο του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). 

Η καταβολή των συντάξεων θα γίνει ως εξής:

  • Στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Tρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, καθώς και εκείνες των ανασφάλιστων υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ, αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.
  • Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.
Tags:
πληρωμή, δικαιούχοι, Συνταξιούχοι, Συντάξεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK