20:24 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Από την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, ξεκινά η διαδικασία καταβολής των συντάξεων στους δικαιούχους των ταμείων.

Από την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων, κύριων και επικουρικών, όπως έχει ανακοινωθεί.

Επίσης, για ακόμα μια φορά θα ακολουθηθεί η διαδικασία κατά την οποία η καταβολή θα γίνεται σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού ΑΜΚΑ του κάθε δικαιούχου.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθείται, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στις τράπεζες, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι ημερομηνίες των καταβολών ανά ταμείο

Η καταβολή των ποσών στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί ως εξής στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Tρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, καθώς και εκείνες των ανασφάλιστων υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ, αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.
  • Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.
Tags:
ΟΠΕΚΑ, ΔΕΗ, ΟΓΑ, ΟΤΕ, ΙΚΑ, ΑΜΚΑ, καταβολή, επικουρικές συντάξεις, Συντάξεις, σύνταξη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK