15:25 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Μαρτίου αρχίζει αυτή την εβδομάδα, με τους δικαιούχους να λαμβάνουν τα χρήματά τους ανά Ταμείο.

Τόσο οι κύριες όσο και οι επικουρικές συντάξεις Μαρτίου πρόκειται να αρχίσουν να καταβάλονται στους δικαιούχους από την Τρίτη (23/02) και, μάλιστα, ανά Ταμείο. 

Επίσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, για ακόμα μια φορά, θα ακολουθηθεί η διαδικασία κατά την οποία η καταβολή θα γίνεται σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού ΑΜΚΑ του κάθε δικαιούχου.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθείται ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στις τράπεζες, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Οι ημερομηνίες των καταβολών ανά Ταμείο

Τα ποσά στους δικαιούχους θα καταβληθούν ανά Ταμείο και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Αυτές είναι οι εξής:

  • Στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Tρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, καθώς και εκείνες των ανασφάλιστων υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ, αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.
  • Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.
Tags:
δικαιούχοι, πληρωμή, Συνταξιούχοι, Συντάξεις
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK