11:02 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Από τις 2 Μαρτίου ξεκινά η φάση της υποβολής δικαιολογητικών για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ». Δίδεται προθεσμία 30 ημερών για να αναρτηθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Από την Τρίτη 2 Μαρτίου και ώρα 10:00 το πρωί, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι για το «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, καθώς ενεργοποιείται η συγκεκριμένη φάση στο πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η φάση αυτή είναι ενιαία για όλους τους τύπους αίτησης και ανεξαρτήτως περιφέρειας.

Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις που έχουν λάβει αριθμό πρωτοκόλλου υποβολής και βρίσκονται σε κατάσταση «Υποβολής Δικαιολογητικών» θα λάβουν προθεσμία 30 ημερών, κατά την οποία θα πρέπει να αναρτηθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί αλλά έχουν χαρακτηριστεί ως «ειδική περίπτωση» υποβολής, θα πρέπει να προηγηθεί ο έλεγχός τους. Συνεπώς, αυτές δεν θα ενταχθούν τώρα στη φάση υποβολής δικαιολογητικών.

Παράλληλα, η υποβολή αιτήσεων τύπου Α και Β για πολυκατοικίες στην πλατφόρμα του προγράμματος θα είναι διαθέσιμη έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00.

Tags:
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Εξοικονομώ-Αυτονομώ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK