12:13 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία υποβολής της δήλωσης πόθεν έσχες για το 2020, με την ηλεκτρονική πλατφόρμα να έχει ανοίξει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2020.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία που έχουν δώσει οι αρχές για την υποβολή της δήλωσης περί του πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2020, αφού είχαν την ευκαιρία να την καταθέσουν από την 1η Σεπτεμβρίου του 2020.

Η υποβολή της δήλωσης γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων ΠΟΘΕΝ (ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ) στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4802100 ή μέσω της ενότητας «Χρειάζεστε βοήθεια;», αφού συνδεθούν με τους κωδικούς τους στο www.pothen.gr.

Πώς γίνεται η υποβολή της δήλωσης Πόθεν έσχες

Οι υπόχρεοι υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες για το σύνολο του 2020 μπορούν να καταθέσουν τις δηλώσεις τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Επισημαίνεται ότι οι υπόχρεοι θα πρέπει να επιλέγουν με προσοχή το έτος αλλά και το είδος της δήλωσης που θέλουν να καταθέσουν.

Η Αρχική Δήλωση αφορά στους υπόχρεους που για πρώτη φορά αποκτούν την ιδιότητα που τους καθιστά υπόχρεους.

Από την άλλη, η Ετήσια Δήλωση αφορά σε υπόχρεους που εντός του ελεγχόμενου έτους απέκτησαν, κατείχαν ή απώλεσαν ιδιότητα.

Tags:
προθεσμία, πόθεν έσχες, δήλωση πόθεν έσχες, Φορολογία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK