17:01 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΟΜΟΡΦΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η εταιρεία καλλυντικών, μέσα από τη νέα της εκστρατεία, μας συστήνει αγωνιστές της μάχης κατά του νέου κορονοϊού, που ρισκάρουν τη ζωή τους για να φροντίσουν τους ασθενείς.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι οι μεγάλοι ήρωες της πανδημίας του COVID-19. Με αυτή τη φιλοσοφία η εταιρεία Dove, που έχει διακριθεί κατά καιρούς για καμπάνιες που αμφισβητούν τα κυρίαρχα πρότυπα ομορφιάς, τους επιλέγει ως τα νέα της μοντέλα.

Στη νέα εκστρατεία λοιπόν, μέσα από βίντεο, μας παρουσιάζει μια σειρά από πορτρέτα επαγγελματιών υγείας στη μάχη κατά του νέου κορονοϊού. Με τις ιατρικές στολές τους και τα σημάδια από την κούραση και την πολύωρη χρήση μάσκας να διαγράφονται στο πρόσωπό τους, επιβεβαιώνουν ωστόσο ότι η αληθινή ομορφιά κρύβεται στο θάρρος, όπως δηλώνει και ο τίτλος της καμπάνιας, «Courage Is Beautiful» (Το θάρρος είναι όμορφο).

Μάλιστα στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας η Dove συνεργάστηκε με τη Vaseline, δωρίζοντας 2 εκατομμύρια δολάρια στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Direct Relief (για τη διάθεση προστατευτικού εξοπλισμού, αναπνευστήρων και φαρμάκων σε ιατρικό προσωπικό) και προϊόντα συνολικής αξίας 2,5 εκ. δολαρίων στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Feeding America (που αγωνίζεται για την καταπολέμηση της πείνας).

Δείτε ένα από τα βίντεο της νέας καμπάνιας:

Tags:
Dove, βίντεο, καμπάνια, COVID-19, κορονοϊός, νοσηλευτές, γιατροί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK