05:40 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μερικές φορές, οι παράξενοι κάτοικοι των ωκεανών μπορεί να προκαλέσουν τον τρόμο σε όσους τους συναντούν για 1η φορά, ενώ άλλες φορές η περιέργεια χτυπά κόκκινο.

Συγκεκριμένα, ένα παράξενο θαλάσσιο πλάσμα με όψη σαν ανθρώπινος εγκέφαλος ξεβράστηκε σε παραλία της Νότιας Καρολίνας, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ).

Είναι ροζ και έβαλε «φωτιά» στο Διαδίκτυο

Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα παράξενο πλάσμα -όχι δεν είναι ο Πάτρικ ο Αστερίας, ο κολλητός του Μπομπ Σφουγγαράκη- που έκανε τους χρήστες του Διαδικτύου να ξύνουν το κεφάλι τους από απορία.

Κάποιοι απλά δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αηδία τους, ενώ άλλοι πρόσφεραν στα social media την άποψή τους, εμπεριστατωμένη και μη, για το τι μπορεί να είναι αυτό το παράξενο πλάσμα ή πράγμα.

Υπήρξαν ακόμη και κάποιοι που θεώρησαν δεδομένο ότι πρόκειται για κάτι εξωγήινο, ενώ άλλοι πιο ψαγμένοι μίλησαν για «θαλάσσιο χοιρινό» (Sea Pork), ένα θαλάσσιο πλάσμα που ζει και τρέφεται λειτουργώντας ως ζωντανό φίλτρο των ωκεανών και κάποιες φορές ξεφεύγει από το συνηθισμένο φυσικό του περιβάλλον στο βυθό κι ανεβαίνει στην επιφάνεια, ξεβράζεται στις ακτές ή ακόμη-ακόμη επικολλάται στα ύφαλα των πλοίων.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ήχος του θανάτου: Λιοντάρι αρπάζει αγριόχοιρο και τον αποτελειώνει - Βίντεο

Τρελαμένος μηχανικός έφτιαξε τανκ από παλιά μπουλντόζα - Βίντεο

Tags:
viral, ΗΠΑ, Νότια Καρολίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK